Beoordelingen van Ozan Fastfood Groningen

Recente recensies van Ozan Fastfood Groningen

4 sterren na 24 reviews

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde gratis cola niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kapsalon besteld, zonder tomaat en ui. De tomaat en ui moest ik alsnog zelf ervan af halen. Ook het gratis drankje dat je krijgt wegens een online bestelling zat er niet bij. De kwaliteit van het eten is verder helemaal prima en ook snelle bezorging. Algemeen cijfer 8/10

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top. Zorg asjeblieft dat die spareribs elke keer zo lekker zijn. Kapsalon was ook goed. Geen geld ook, wat je ervoor betaalt. Eten kwam ook nog eens gloeiend heet aan, dat is super.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, de bestelling klopte. Ook verzoek om tzatziki werd ingewilligd. Het was heel smakelijk. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging was snel en de bezorger was een aardige vent, hij belde even van tevoren of ik vast buiten wilde gaan staan en zette het netjes op de stoep. Prima geregeld. Enige verbeterpunt is dat er fritessaus bij zit als je mayonaise bestelt. Dat zijn twee heel verschillende dingen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x saus zat er niet bij. Een kapsalon zonder saus is niks. We proefden dat de patat oud was of verkeerd gebakken. En ze waren een blikje drinken vergeten. Tot slot: Ze waren 45 min later dan de verwachte bezorgtijd. Ik bestel hier niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er erg snel en lekker. Alleen de frietjes waren wat slap. Bijna perfect!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger erg vriendelijk en eten heeft me prima gesmaakt!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed broodje maar had er geen gratis cola bij dit x en toch online besteld

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de beste van de stad Groningen 👌🏼

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet eens gekregen oplichters!!!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x pizza besteld. Super lekker!!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst ivm verjaardagfeest... alles was lekker warm en iedereen heeft volop genoten van de pizza’s, kapsalon en patat. Toppers!!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo Al's altijd top. beste van de stad. top pizza

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza’s besteld! Super lekker en warm bezorgd! Onze compliment voor de kok! Vriendelijke bezorger!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza’s’ feta besteld. Zalig! Altijd weer een feestje om hier te bestellen maakt niet uit wat je besteld! Voor ons heeft Ozanfastfood de lekkerste pizza’s van Groningen!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 x kapsalon besteld super lekker! Onze favoriet is pizza feta maar de kapsalon deed er niet aan onder! Wij hopen nog lang van jullie eten te genieten! Bezorger was heel vriendelijk!!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties lekker eten. Zeker goed!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden, lekker eten en snelle bezorging! Tot nu toe nooit iets vergeten (groot pluspunt bij Ozan fastfood : ) )

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en word snel bezorgd

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam snel en was erg lekker

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza was niet erg lekker. Ik vond hem slap en er zat iets van door de salade heen wat een sterke smaak had. Leek qua uiterlijk op peterselie, maar smaakte erg sterk. De mozzarella salade was iets beter, maar de mozzarella was taai. Een blikje drinken was vergeten.